mandag den 21. maj 2012

Musikkens Venskab

Musikkens Venskab

Et venskab for livet - håber jeg!!

"Det er pudsigt som livet former sig"! Den sætning har man hørt masser af gange, og kan måske godt gøre at man tænker, "ja det ved jeg da godt"! Men alligevel så sker der nogle ting engang i mellem, som gør, at den lille brugte sætning alligvel bliver interessant.

I januar måned 2012 mødte jeg et fantastisk menneske som uden tvivl har været med til at jeg igen har fundet glæden i musikken.. Det startede med en julefrokost, og gør det ikke altid det? :0) Nej, som sagt, så startede det med en julefroskost på det lokale Ridecenter Vilhelmsdal ved Guldborg, hvor hans og min kæreste havde deres heste opstaldet. De havde stødt på hinanden et par gange ude på Ridecenteret, og de havde op til julefrokosten begge meldt sig til festgruppen som stod for oppyntning og klargøring til den store frokost. Mens de går og pynter op kommer de til at snakke om musik og det viser sig pludselig at der er utrolig mange ligheder mellem hendes kæreste og min kærestes kæreste, altså mig! Danny som han hedder, har for det første det samme efternavn som mig, eller jeg det samme som ham. Uanset hvem der har det samme som den anden, så hedder vi i hvert fald begge Andersen! Det er der måske ikke så meget fantastisk ved! Men, det næste er, at vi er lige unge og det viser sig at han bor kun et stenkast "med en stærk arm" fra mig. Men!! Det der var prikken over I'et (eller "prikken over fisken" som Axel Strøby så fint formulerede i "Pigen og Milionæren") var, at han også spillede musik og sang! Han var så småt begyndt at spille guitar, men havde sunget lige så længe han kunne huske.

I løbet af den julefrokost blev der talt om alt mellem himmel og jord, men det der for alvor slog igennem var musikken. Efter en masse snapser og en røvfuld bajere og da klokken nærmede sig 3 om natten, blev vi enig om, at det var på tide at køre hjemad. Køre!!!!! Bare rolig, det var på cykler.. Men da vi kun havde 2 cykler og var 4 personer, så var vi nødt til at bryde loven, og sidde 2 på hver cykel. Vi kom hjem, men for f..... hvor tog det lang tid... Men sikke vi hyggede os.. Danny og jeg på hver sin cykel med madammerne bag på, og så blev hele Guldborg oplyst af sange fra de gode gamle dage..

Dette var starten på et forhåbentligt livslangs venskab, ikke kun gennem musikken, men gennem alt hvad livet måtte byde os af udfordringer og glæder.

Her er en video med Danny og mig. Den er inspillet 1 måned efter vi mødte hinanden :)
:0) Mark

4 kommentarer:

 1. Jeg vil være den første faste læser :-) Kan du lige få føjet det panel til lillebror :-)
  Og så har jeg lige opdaget den første forhindring, der holder mange læsere væk for at kommentere. Du har helt ulæselige kodeord på, så man skal bevise at man ikke er en robot. De kommer automatisk på, men du kan fjerne dem en gang for alle.
  Velkommen i denne verden. Søs

  SvarSlet
 2. Tak Søs! Jeg er helt ny, og skal igang med at lære for mig noget helt nyt! Den virker meget uoverskuelig lige nu, men jeg får snart lidt tid til at sætte mig ned og bygge den pænt op! Hvis jeg kan finde ud af det! Ellers må du hjælpe mig lidt :)

  SvarSlet
 3. Det gør I rigtig godt. Fin side du har her. Den vil jeg følge jævnligt samt Youtube.

  SvarSlet
 4. Hej Nina :)
  Tak fordi du smuttede forbi bloggen.. Og tak for feedbacken.
  Mvh Mark

  SvarSlet