torsdag den 12. december 2013

Når man skyder sig selv i foden med et skarpladt jagtgevær

Forklaring følger!!

”Ring Ring Ring!!!” Ja det er Mark” Danny ”hvad laver du” Der går lidt før jeg svarer da jeg lige skal væk fra støjen af højtråbende julefrokost- øl –indtagende-middelaldrene mænd.. ”Ja så er jeg her” ”Om jeg kan spille musik den 13. april” Ja selvfølgelig kan jeg det! Stor fest siger du! Jamen det lyder sgu da helt perfekt! ”Ja! Sig du bare god for det”
Senere på aftenen da den årlige julefrokost er ved at rinde ud, bliver jeg hentet af kæresten! På vej hjem i bilen snakker vi lidt om hvordan aftenen var gået, og jeg fortæller med stor entusiasme om en ny ”tal-trylle-kunst” jeg havde lært at en kollega. Ja, det var faktisk helt vildt. Det var noget med, at uansat hvordan man lagde x-antal rækker af tallene 1-9 sammen, så fik man et tal som skulle trækkes fra det forrige, og så landede man altid på et bestemt tal. Lige nu har jeg glemt alt om hvordan man gør – men interessant var det nu :0). Det synes min kæreste nu ikke det var!
Pludselig ”med endnu større entusiasme” fortæller jeg at vi for resten har fået en musikopgave den 13. april til en stor fest! Endnu mere pludseligt bliver der totalt stille i bilen, og farten aftager stille og roligt således at lyspælene i vejkanten kommer langsommere og langsommere mod os. Til sidst holder vil helt stille ved vejkanten!!! ”Det mener du da ikke i dit fulde alvor??” Chok man!! Jeg skal da lige love for at der røg en milliard-million tanker igennem hovedet på mig om hvad pokker jeg nu havde lavet!
For h…… Mark – det er sgu da min fødselsdag. Jeg har inviteret hele familien til spisning, og så sidder du ikke og fortæller mig at du ikke er hjemme!!
Æh!!! ”Shit” tænkte jeg.. Hvordan klarer man sig lige ud af denne her!! Jeg blev hurtig enig med mig selv om, at der nok ikke var meget andet at gøre, end at erklære sig selv for total tumpegump!!!  Puha det blev en trygget aften – og det er stadig et meget meget ømt emne! Og for pokker hvor er man også dum, når man glemmer sin kærestes fødselsdag … ”Det svarer vel lidt til at skyde sig selv i foden med et skarpladt jagtgevær”
For at dette indslag ikke skal blive alt for sørgmodig, så er jeg nødt til at peppe det lidt om med en ren omgang pjat og pjank.. Når man vil spille musik, skal der engang i mellem også øves – men når det også bliver kedeligt, så har man bare brug for at pjatte.. Det kom der så dette lille klip ud af J


Mvh Mark Stig :)

3 kommentarer:

  1. Mark dog, hvor kunne du glemme det ;-)
    I holder da masken fint under sangen, der er ikke så meget pjat der. PS: Du har stadig kodeord på.

    SvarSlet
  2. Jeg ved det simpelthen ikke søs! Men jeg håber at kunne gøre det godt igen :)
    Så skulle kodeord være fjernet.

    SvarSlet